TOKAT / ZİLE - Melik Gazi İlkokulu

Melik Gazi İlkokulu

ŞEYHKOLU MAH. DAŞTANGİL SK. A BLOK NO: 13 ZİLE / TOKAT
Vizyon
Sürekli gelişimi esas alan, çağın donanımlarıyla yüklenmiş, geleceğin hazırlayıcısı bir okul; Biz bilinciyle hareket eden, devamlı ulaşılabilir, sorumlulukta önder yönetim anlayışında bir idare; Dinamik ruha sahip, kendini yenileyen, öğrencilerini eğitirken, yaşam rehberi bir öğretmen; Planlı ve motiveli, okulu yaşamın bir kesiti ve hazırlayıcısı sayan, kendine güvenen bir öğrenci; İlk ve önemli eğitmen olduğunun bilincinde, okula ilgili ve destekli bir veli; Birlikteliği esas alan, yakın komşuluk etkileşiminde hareket eden bir sosyal çevre; Temel vizyonumuzdur.
Misyon
Türk Eğitim Sisteminde ifadesini bulan temel değerleri hedeflemiş; gerekli bilgi, beceri ve ahlaki ilkeleri benimsemiş; bireysel ve sosyal hayatın yaşamsal gereklerini kavramış; tarihinin deneyiminden ve zamanının dinamiklerinden faydalanarak güncel yaşamını kurmuş; geleceğine dair planını iyi belirlemiş; aktif nesiller yetiştiren bir eğitim yuvası olmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
Yaya ve ya araç ile.